Tänkvärt

Tänkvärt

Tankar och nyheter

Detta är min nyhetsplats där jag kommer att hålla er uppdaterade om vad som sker inom och utom mig.

Ny vecka

TänkvärtPosted by inger-lena 2009-03-08 22:18:08

Hej min vän!

Jag har just kommit hem från två dagar i Göteborg där jag haft många fina möten med starka vackra kvinnor på väg att upptäcka sin kraft. Tyvärr har vi länge varit så duktiga på att förneka vår förmåga. Det är lättare att stanna kvar i de gamla tankarna "jag är ingenting värd, ingen vill ha mig , jag är inte värd kärlek osv" än att tänka sig motsatsen.

Men just nu finns det en rörelse mot att uppvärdera sig själv, att unna sig något för egen del, att sluta sätta andra i första rummet på bekostnad av sig själv, att sluta bli martyr och peka på en syndabock.

Det är många som någonstans inom sig hör en röst viska DU KAN, DU ÄR VÄRD KÄRLEK OCH GLÄDJE, LIVET VILL DIG VÄL, DU STYR SJÄLV ÖVER DINA KÄNSLOR, DU ÄR HERRE ÖVER DIN SITUATION.

Jag tror att vi alla går framåt gemensamt. Vi flyter på en våg som för oss i kontakt med vårt sanna jag. VÅR GUDOMLIGHET. Det kan fortfarande vara många steg att gå men vi är sannerligen på väg.

Jag vill att du inför den nya veckan ser dig själv med ömsint blick. Släpp på duktighetskraven! Sitt ner en stund och bara andas! Var övertygad om att du är på rätt plats i denna stund. Du har gjort dina bästa val fram till nu. Ingenting har gått fel. Du är där du är pga din egen planering att på just detta sätt ingå i den kosmiska planen som syftar till Jordens uppstigning till en Kärleksplanet.

Bry dig inte om att störas av TV nyheternas svartmålning av utvecklingen. En mycket stark utveckling mot kärlek och förlåtelse finns parallellt med den yttre. Den är inte så omskriven men väldigt stark.

De närmaste åren kommer den att bli mera märkbar. DU TILLHÖR PIONJÄRERNA I DENNA UTVECKLING! Din uppgift är att upprätthålla din sinnesfrid och din övertygelse om att du är omhändertagen och på rätt väg.

VI GÅR VÄGEN TILLSAMMANS! VI KAN INTE GÅ FEL! VAR VÄLSIGNAD, MIN VÄN!